Veelgestelde vragen

1. Hoe maak ik een account aan op de website?
Om een account aan te maken op de website heb je alleen een e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Als u echter geen account wilt aanmaken, kunt u gewoon bestellen en zal het systeem u om een aantal persoonlijke gegevens vragen (waarvan sommige verplicht zijn voor belastingdoeleinden, zoals naam, adres en telefoonnummer). De informatie die je ons geeft is strikt vertrouwelijk, als je meer wilt weten over ons privacybeleid en de verwerking van gegevens, bezoek dan onze Privacybeleid-pagina.

2. Hoe bestel ik een monster?

Wilt u de producten van Creator Meeting Support uitproberen? Om u te helpen een beslissing te nemen, stuurt Creator Meeting Support u graag monsters om uit te proberen. Hoewel wij gratis monsters toesturen, kunnen wij niet al onze productmonsters gratis toesturen. Omdat we ons ervan bewust zijn dat u wilt weten wat u gaat kopen, zijn bijna al onze webshop producten beschikbaar voor een gratis sample. Om structuur aan te brengen, zijn de voorwaarden van het gratis samplebeleid hier uitgewerkt.

Wanneer je een sample van een product wilt bestellen druk dan op de knop op de productpagina, of neem contact met ons op via 010 276 3113 of via info@creatormeetingsupport.com, zorg dat je de productnaam en het productnummer bij de hand hebt om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

3. Hoe vraag ik een offerte aan?
Producten die geen actuele prijs op de pagina hebben, kunnen worden aangevraagd via een aanbieding. Producten die gepersonaliseerd moeten worden, dienen ook telefonisch aangevraagd te worden op 010 276 3113 of via info@creatormeetingsupport.com. 

4. Waar vind ik sjablonen voor mijn badges of badgepapier?

Om je badges te personaliseren bieden wij een personalisatie service aan. Als je echter niet meer wilt betalen, kun je hier alle sjablonen voor de badges vinden. 

5. Welke opties zijn er voor levering?

We bieden verschillende opties voor bezorging, DHL bezorging, afhalen op ons kantoor of andere bezorgbedrijven, die verschillende prijzen hebben. Je kunt de kosten en andere leveringsvoorwaarden hier bekijken. 

Spoed?
Tegen een meerprijs kunnen de producten per koerier worden verzonden. Vraag ons naar de mogelijkheden, telefonisch op +31 010 276 3113 of via info@creatormeetingsupport.com