Smart Retour Beleid

Met de Smart Retour Beleid van Creator Meeting Support kunt u uw meeting nog efficiënter organiseren. Overgebleven standaardproducten kunnen in 3 eenvoudige stappen worden teruggegeven en gecrediteerd:

Inventariseren: Inventariseer de overgebleven producten en vul deze in op het Smart Return Policy formulier. Let op, enkel onaangebroken en onbeschadigde verpakkingen kunnen worden teruggegeven.

Retour zenden: Stuur de producten en het formulier retour naar een van onze vestigingen. Let op, de kosten en het risico van deze retourzending zijn voor rekening van de klant.

Geld terug: Na controle ontvangt u een bevestiging van ontvangst en van de creditering. Let op, de creditering staat los van de eerder gemaakte factuur, geef dus altijd uw bank en bedrijfsgegevens op bij het Smart Return Policy-formulier!

Te crediteren bedrag:  U ontvangt een creditfactuur voor het verschil tussen de totaal prijs van de eerste bestelling en de totaalprijs van de uiteindelijke gebruikte producten. Let op, ook de prijsstaffel van de betreffende producten past zich aan het gebruikte aantal aan.

Voorbeeld: U koopt 1250 butterflybadges a € 0.19 (excl. BTW) voor een totaal bedrag van € 237.50. Na uw meeting blijkt dat u er slechts 900 te hebben gebruikt. U kunt dan 350 badges retourneren. De prijs voor 900 badges wordt 900 x € 0.21, een totaal bedrag van € 189.00. U krijgt dus € 48.50 gecrediteerd.

Retourbeleid

Bent u niet tevreden met uw product, wilt u de producten ruilen, heeft u een beschadigd product ontvangen of wilt u uw ongebruikte materialen terugsturen? Maak dan gebruik van het Retourbeleid / Smart Return Policy. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van de zending komen voor eigen rekening.

Retour sturen

Online aankopen kunnen alleen geretourneerd worden met een volledig ingevuld retourformulier. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in originele staat inclusief verpakking. Verpak de producten in een verzenddoos en zend de producten naar één van onze vestigingen. De kosten van het terugsturen van de ruil-/retour zendingen zijn voor rekening van de koper. Is uw verzending buiten Nederland of België, neem dan direct contact op met één van de vestigingen. 

Uitzonderingen op retouren

  • Bij verzegelde producten, wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar. (USB-Sticks, printersofware ed.) 
  • Producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig aan de specificaties van de consument zoals de gepersonaliseerde producten.
  • Voor audio-en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft gebroken, hierbij kan gedacht worden aan de software van de badgeprinters.

Te crediteren bedrag

Wanneer u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht, zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggestuurde producten, het bedrag crediteren op de rekening van het ingevulde retourformulier. Wanneer u vragen heeft over retournemen of omruilen, naam dan contact op met onze klantenservice via 010 – 276 31 13 of via info@creatormeetingsupport.com